Najnovšie recenzie zo sekcie Podložky pod myš
- dobrá cena
- Skvelá protišmyková podložka
- Príjemná na dotyk
- perfektný materiál
Veľmi pekná podložka s viacero efektami svietenia. Kvapol mi na ňu rybí olej ale prekvapivo sa dal úplne vytrieť mokrou handrou. Obávam sa ale, že bude čoskoro aj tak špinavá, lebo mi po nej lozia mačky. Proste sa rozhodli, že je to odteraz ich nové bydlo -__-
Slušná kvalita za rozumnú cenu.
Kvalitný materiál. Chlapci sa nadšený z motívom podložky.
Mojich chlapci sa z podložky pod myš nadšený hlavne z motívom. Kvalitné materiály.
- príjemný vzhľad
- funguje aj na laser myš
- vodeodolnosť funguje:)
Goliathus Mobile
Pridané: 21. decembra 2022
(naposledy upravené 21. decembra 2022)
Zakúpený v Alza.sk
- Velky
- Nezotiera sa
- Dobrá cena
- Príjemný materiál
- obšitý okraj - nebude sa tak ľahko párať
- farba je sce krásna, ale na ktorej môže byť viac vidno zašpinenie (na rozdiel od čiernej, ktorá nebola v ponuke)
- Kvalitné prevedenie
- Podložka bola naozaj kvalitne zabalená - prekvapilo
- Zatial som neobjavil
Tovar bol poškodený, počítačová skrinka bola prasknutá a zlomená, celý čelný panel bol vypadnutý a v druhej krabici v zásielke bol prasknutý rám monitoru. Neviem aký spôsobom ku poškodeniu prišlo, pravdepodobne nešetrným zaobchádzaním kurierskej služby. Chybou zásielkového obchodu Furbify.sk bolo, že Tovar nebol označený nápisom pozor sklo alebo nič na krabici zabalenej zásielky neupozrňovalo na obozretné zaobchádzanie. Krabica mala trhlinu, ktorá napovedala, že balík pri prevážaní dostal úder.
- tenka ale hutna
- mys sa hybe lahko
- funguje aj laser mys!
Ako podložka pod myš ok, nemám výhrady. Ale názvy miest a štáty sú len slabo viditeľné a práve kvôli nim som ju kupovala - nech to dcéra podvedome vníma. Za mňa - už by som si ju nevybrala.
- velky rozmer,pekne spracovanie
- Podlozka pod mys k notebooku na cesty
- Nepozrel som si velkost, moja chyba
Fajn podlozka, skladne, lahke
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »